AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişen kurbağa görmek

Kahve falında şişen kurbağa görmek

Kahve falında şişen kurbağa görmek en yukarılara çıkacağına, sorunlar altında ezileceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında şişen kurbağa gördüyseniz:

  • Olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında şişen kurbağa görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve kurbağa görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında balık ve kurbağa görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kurbağa görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında derede kurbağa görmek hatalı yollara gireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında kurbağa yavrusu görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, parasının ve malının artacağına yorulur.

Kahve falında kurbağa bacağı yemek kimseyle konuşmayacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir