AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kurbağası görmek

Kahve falında su kurbağası görmek

Kahve falında su kurbağası görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, rahatının bozulacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında su kurbağası gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Kahve falında su içinde kurbağa görmek insanlara olan güvenin artacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, paslı bir çiviye basabileceğine alamet eder.

Kahve falında su kurbağası görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su ve kurbağa görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalettir.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurbağa yavrusu görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalet eder.

Kahve falında şişen kurbağa görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir