AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kurbağa görmek

Kahve falında evin içinde kurbağa görmek

Kahve falında evin içinde kurbağa görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, çok zarar göreceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Kahve falında evin içinde kurbağa görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında sütün içinde kurbağa görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında su içinde kurbağa görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında denizin içinde kurbağa görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalettir.

Kahve falında ev içinde kurbağa görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir