AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbağadan korktuğunu görmek

Kahve falında kurbağadan korktuğunu görmek

Kahve falında kurbağadan korktuğunu görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına yorulur.

Kahve falında kurbağadan korktuğunu gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kurbağadan korktuğunu görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten korkarak inmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kor halinde kömür görmek kazancının her geçen gün artacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkarak namaz kılmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kor demir görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkarak uyanmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta korktuğunu görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyden korktuğunu görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir