AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekle dolaşmak

Kahve falında bebekle dolaşmak

Kahve falında bebekle dolaşmak maddi anlamda zarar edeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bebekle dolaşmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle biraraya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında bebekle dolaşmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikle dolaşmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabısız dolaşmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında gölde kayıkla dolaşmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ev içinde dolaşmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide dolaşmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kıyısında dolaşmak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi dolaşmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir