AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızla dolaşmak

Kahve falında sevdiğin kızla dolaşmak

Kahve falında sevdiğin kızla dolaşmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla dolaşmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızla dolaşmak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle dolaşmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dolaşmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızın fotoğrafını görmek mutlu olacağına, neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı sakallı görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı gelinlikle görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı öptüğünü görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir