AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaannenin elini öpmek

Kahve falında babaannenin elini öpmek

Kahve falında babaannenin elini öpmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, engel teşkil edeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, başarısının düşeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında babaannenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babaannenin elini öpmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulur.

Kahve falında babaannenin elini öpmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Kahve falında babaanne elini öpmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına tabir olunur.

Kahve falında ölen babaannenin elini öpmek yaşama sevincine kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babaannesini öpmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babaanneyi öpmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaanne öpmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret eder.

Kahve falında babaanneyi öpmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir