AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstadımızı görmek

Kahve falında üstadımızı görmek

Kahve falında üstadımızı görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında üstadımızı gördüyseniz:

  • Konuyu ilgilendiren diğer taraflar onaylamasa da, siz, pek çok ilişkinizin veya anlaşma, plan ya da düzenlemelerin gidişatı ya da geleceği hakkında kararınızı verdiniz.

Kahve falında üstad görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında üstadımızı görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında üstadı görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstadın elini öpmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında üstad bediüzzamanı görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir