AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstad bediüzzamanı görmek

Kahve falında üstad bediüzzamanı görmek

Kahve falında üstad bediüzzamanı görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, kafasının boşalacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında üstad bediüzzamanı gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında üstad bediüzzamanı görmek çektiği zorlukların biteceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında bediüzzaman hazretleri görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bediüzzaman said nursi görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bediüzzamanı görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstadı görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında üstadın elini öpmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstadımızı görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Kahve falında üstad görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir