AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini üst üste görmek

Kahve falında birini üst üste görmek

Kahve falında birini üst üste görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında birini üst üste gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında birini üst üste görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, gelirinin sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste eski sevgiliyi görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında üst üste pantolon giymek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Kahve falında üst üste ceket giymek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, evine haciz geleceğine işarettir.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste düşmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki pantolon üst üste giymek aylık gelirinin artacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste araba görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir