AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste mezar görmek

Kahve falında üst üste mezar görmek

Kahve falında üst üste mezar görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, işlerin günden güne açılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hastalıklarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste mezar gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki bir kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında üst üste mezar görmek etrafına güzel insanların dolacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste etek giymek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında üst üste sevdiğin kişiyi görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında üst üste aynı kişiyi görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste mont giymek yanlış yollardan döneceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste gömlek giymek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste taş dizmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir