AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst takma diş görmek

Kahve falında üst takma diş görmek

Kahve falında üst takma diş görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük başarı kazanacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, rahat bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst takma diş gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Kahve falında üst takma diş görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında takma dişlerinin çıktığını görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında takma dişlerini kaybetmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin takma olduğunu görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş taktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında çürük takma diş görmek itibarını zedeleyeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma diş kırmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir