AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişlerinin çıktığını görmek

Kahve falında takma dişlerinin çıktığını görmek

Kahve falında takma dişlerinin çıktığını görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, pek az kazanç getireceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında takma dişlerinin çıktığını gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Kahve falında takma dişlerinin çıktığını görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma diş çıktığını görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında takma dişin çıktığını görmek ömrünün uzun olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında takma diş yapmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında takma dişlerinin düştüğünü görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişlerini çıkarmak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında takma diş temizlemek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, duygularının karşılıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma dişlerin dökülmesini görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir