AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük takma diş görmek

Kahve falında çürük takma diş görmek

Kahve falında çürük takma diş görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kazancının tükenmeyeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine alamet eder.

Kahve falında çürük takma diş gördüyseniz:

  • Daha sonra, karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etme isteğinizi dizginleyin.

Kahve falında çürük takma diş görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında takma diş bulmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, işlerinin duracağına işarettir.

Kahve falında dişlerinin takma olduğunu görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında takma diş yapmak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında takma dişlerini çıkarmak gelirinin daimi olacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında takma diş çıktığını görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında takma diş taktığını görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir