AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında takma diş bulmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hem dua alacağına alamet eder.

Kahve falında takma diş görmek kazancının azalmayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında takma diş kırmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalettir.

Kahve falında takma diş takıldığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında takma diş düşürmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, zaferler kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma dişlerini çıkarmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişlerini kaybetmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş taktığını görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir