AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma diş kırmak

Kahve falında takma diş kırmak

Kahve falında takma diş kırmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, çok para kazanılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında takma diş kırmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi güvende tutacak maddi eğilimlere hız kazandırmalısınız.

Kahve falında takma diş kırmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma altın diş görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine inanılır.

Kahve falında takma dişleri çıkarmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş yıkamak rızkın günden güne genişleyeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında takma dişlerin düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının takma dişlerini görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, çok iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında takma diş yaptırmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında takma diş takıldığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, durumunuzun iyileşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir