AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst katta oturmak

Kahve falında üst katta oturmak

Kahve falında üst katta oturmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst katta oturmak gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında en üst katta oturmak edilen duaların tutacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında üst katta oturmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına inanılır.

Kahve falında üst kata çıkmak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında üst kat ev görmek para sıkıntısı çekeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında en üst kat görmek başarılı adımlar atılacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalettir.

Kahve falında en üst kattan ev almak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir