AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst kat ev görmek

Kahve falında üst kat ev görmek

Kahve falında üst kat ev görmek gözden düşeceğine, mutlu bir insan olunacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında üst kat ev gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında üst kat ev görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en üst kattan ev almak önemli atılımlar yapacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst katlara çıkmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak verimli olacak işler yapacağına, iyi şartlarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst kattan alt kata taşınmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret eder.

Kahve falında en üst katta oturmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en üst kata çıkmak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir