AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak

Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak

Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına inanılır.

Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak gördüyseniz:

  • Çok mutlu olmanız mümkün olan bazı durumlar size kızmış olan birileri tarafında kasıtlı olarak engelleniyor.

Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak üzüntülerin sona ereceğine, onurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında üst kattan alt kata taşınmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında üst kata taşınmak kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en üst kata taşınmak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alt kata taşınmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında en üst kata çıkmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst katlara çıkmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir