AnaSayfa / Genel / Kahve falında en üst kattan ev almak

Kahve falında en üst kattan ev almak

Kahve falında en üst kattan ev almak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, iyi bir kariyer edineceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında en üst kattan ev almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Kahve falında en üst kattan ev almak manevi olarak hasar alınacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında en üst kata taşınmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak başının belaya girmeyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en üst katta oturmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine inanılır.

Kahve falında en üst kata çıkmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında en üst kat görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, şansının geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst kat ev görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir