AnaSayfa / Genel / Kahve falında en üst katta oturmak

Kahve falında en üst katta oturmak

Kahve falında en üst katta oturmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en üst katta oturmak gördüyseniz:

  • Farklı bir bakış açısı geliştirebilirseniz seçeneklerinizi fark etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında en üst katta oturmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en üst kat görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en üst kata çıkmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en üst kata taşınmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalet eder.

Kahve falında en üst kattan ev almak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında üst katta oturmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir