AnaSayfa / Genel / Kahve falında en üst kat görmek

Kahve falında en üst kat görmek

Kahve falında en üst kat görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en üst kat gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Kahve falında en üst kat görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında en üst kata çıkmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında en üst kattan ev almak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en üst kata taşınmak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına işarettir.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında en üst katta oturmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, evlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir