AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst kattan alt kata taşınmak

Kahve falında üst kattan alt kata taşınmak

Kahve falında üst kattan alt kata taşınmak sıkıntıların artacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kötü günleri geride bırakacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst kattan alt kata taşınmak gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında üst kattan alt kata taşınmak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, adaletin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında en üst kata taşınmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, daima önüne bakacağına delalettir.

Kahve falında üst kata taşınmak koyu sohbetler edeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında alt kata taşınmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında üst katta olmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Kahve falında üst katlara çıkmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında en üst kat görmek helal rızıklara kavuşulacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir