AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst katlara çıkmak

Kahve falında üst katlara çıkmak

Kahve falında üst katlara çıkmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, kırılan kalplerin barışacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işaret eder.

Kahve falında üst katlara çıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor.

Kahve falında üst kata çıkmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında en üst kata çıkmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında üst katlara çıkmak yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak çok sevineceğine, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında asansörle üst kata çıkmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında üst katta oturmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında en üst kattan ev almak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir