AnaSayfa / Genel / Kahve falında urgan ipi görmek

Kahve falında urgan ipi görmek

Kahve falında urgan ipi görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, biraz dinleneceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında urgan ipi gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Kahve falında urgan ipi görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ip urgan görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine inanılır.

Kahve falında urgana tutunmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Kahve falında kalın urgan görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında urgan görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağa ip bağlamak imkanlarının genişleyeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında ipte asılı adam görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından ip çekmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir