AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüm gezegenleri görmek

Kahve falında tüm gezegenleri görmek

Kahve falında tüm gezegenleri görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüm gezegenleri gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Kahve falında tüm gezegenleri görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni gezegen görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gezegen düştüğünü görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında tüm tanıdıkları görmek rahat şekilde yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüm insanların öldüğünü görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüm sülaleyi bir arada görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında mars gezegenini görmek şansızlığın kırılacağına, masumluğunu ispat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir