AnaSayfa / Genel / Kahve falında unutup oruç yemek

Kahve falında unutup oruç yemek

Kahve falında unutup oruç yemek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir.

Kahve falında unutup oruç yemek gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Kahve falında oruç olduğunu unutup yemek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orucu unutup yemek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, mal ve para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orucu unutarak yemek dinde tartışmaya, hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçken unutup yemek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek maddi olanakların kötüleşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir