AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucu unutup yemek

Kahve falında orucu unutup yemek

Kahve falında orucu unutup yemek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orucu unutup yemek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında unutarak orucu yemek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında saygı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orucu unutarak yemek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında unutup oruç yemek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulur.

Kahve falında orucu unutup yemek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup yemek yemek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir