AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek sıkıntı yükleneceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek gördüyseniz:

  • Yeterince çalışkansınız, bunu farkettirin.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek zorlukların son bulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında orucu unutarak yemek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalettir.

Kahve falında orucu unutup yemek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup yemek yemek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret eder.

Kahve falında unutarak orucu yemek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine inanılır.

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, hayırla yad etmeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir