AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek

Kahve falında oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek

Kahve falında oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, yüksek mertebeye geleceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında orucu unutup yemek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında unutup oruç yemek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek hasretliğin biteceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında unutarak orucu yemek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında oruç olduğunu unutup yemek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir