AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca yapmak

Kahve falında baca yapmak

Kahve falında baca yapmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına işarettir.

Kahve falında baca yapmak gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında baca yapmak patron olunacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında baca yıkıldığını görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında bacadan girmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkılan baca görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına işaret eder.

Kahve falında baca temizlemek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında peri bacalarını görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında baca temizlediğini görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir