AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca isi görmek

Kahve falında baca isi görmek

Kahve falında baca isi görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, mutluluğunun katlanacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında baca isi gördüyseniz:

  • Sunumunuzu hafifletmenizde ya da düşük profilde devam etmenizde fayda var.

Kahve falında baca isi görmek takdir toplayacak işler yapacağına, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Kahve falında baca deliği görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacadan ateş görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacadan eve girmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında baca kurumu temizlemek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacadan girmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eve bacadan girmek gönül sızılarının dineceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir