AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü resmi görmek

Kahve falında ünlü resmi görmek

Kahve falında ünlü resmi görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Kahve falında ünlü resmi gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ünlü birinin resmini görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına işarettir.

Kahve falında ünlü resmi görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında atatürk resmi yapmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek resmi görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabenin resmini çekmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin resmini görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının resmini görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir