AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının resmini görmek

Kahve falında arkadaşının resmini görmek

Kahve falında arkadaşının resmini görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının resmini gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşının resmini görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın resmini görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında duvar resmi görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan resmi çizmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında ayın resmini çekmek kazancın çoğalacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölen annenin resmini görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba resmi çizmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalettir.

Kahve falında çerçevede kendi resmini görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, bahtının da çok parlak olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir