AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürk resmi yapmak

Kahve falında atatürk resmi yapmak

Kahve falında atatürk resmi yapmak parasal durumun düzeltileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atatürk resmi yapmak gördüyseniz:

  • Araştırma yapmanızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında atatürk resmi yapmak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde atatürk resmi görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atatürkün resmini çizmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, parasının ve malının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında atatürk resmi çizmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında atatürk resmi görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında atatürk resmini görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında atatürkün resmini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, iş değişikliğine gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi resmini yapmak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir