AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü iş kadını görmek

Kahve falında ünlü iş kadını görmek

Kahve falında ünlü iş kadını görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kişinin başarılarının artacağına, eşyaların yenileneceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü iş kadını gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içerisindeki pozisyonunuzu veya duruşunuzu ilgilendiren stratejik hamleler yapabilirsiniz.

Kahve falında ünlü iş kadını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü iş adamı görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinden iş istemek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında ünlü bir işadamı görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü bir işadamını görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ünlü kadınla öpüşmek geçiminin zor hale geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir kadını öpmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir