AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir kadını öpmek

Kahve falında ünlü bir kadını öpmek

Kahve falında ünlü bir kadını öpmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Kahve falında ünlü bir kadını öpmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin elini öpmek zengin bir hayat süreceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ünlüyü öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına inanılır.

Kahve falında ünlü bir erkeği öpmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin ünlüyü öpmek üzüntüden sonra ferahlamaya, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ünlü öpmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir