AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü kadınla öpüşmek

Kahve falında ünlü kadınla öpüşmek

Kahve falında ünlü kadınla öpüşmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, hanesine bolluk geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalettir.

Kahve falında ünlü kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında ünlü bir kadın şarkıcı görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir kadınla konuşmak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir kadınla öpüşmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Kahve falında ünlü bir kadını öpmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü iş kadını görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın ünlü görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir kadına sarılmak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında ünlü kadın sanatçı görmek yüzün güleceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir