AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir işadamı görmek

Kahve falında ünlü bir işadamı görmek

Kahve falında ünlü bir işadamı görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, bunun da geleceğine, geçiminin yerinde olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir işadamı gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Kahve falında ünlü birinden iş istemek karlı işler yapacağına, bir işe soyunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü iş kadını görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir işadamını görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir işadamı görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü iş adamı görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında ünlü erkekle konuşmak hakkıyla kazanca, ruhunu güzelleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin hastalandığını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir