AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü iş adamı görmek

Kahve falında ünlü iş adamı görmek

Kahve falında ünlü iş adamı görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında ünlü iş adamı gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Kahve falında ünlü iş adamı görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına delalettir.

Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü din adamı görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine yorulur.

Kahve falında ünlü bir din adamı görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine delalet eder.

Kahve falında çok zengin iş adamı görmek gözünün yaşını sileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanınmış iş adamı görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında iş adamı olmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir