AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılan baca görmek

Kahve falında yıkılan baca görmek

Kahve falında yıkılan baca görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yıkılan baca gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Kahve falında yıkılan baca görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerinin karışacağına delalet eder.

Kahve falında baca yıkılması görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında baca yıkıldığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacadan çıkmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında baca temizlediğini görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında yanan baca görmek rahata ereceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bacadan eve girmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet eder.

Kahve falında bacada kurum görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir