AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversiteye yerleşmek

Kahve falında üniversiteye yerleşmek

Kahve falında üniversiteye yerleşmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, maddi zararının giderileceğine delalettir.

Kahve falında üniversiteye yerleşmek gördüyseniz:

  • Enerjisi düşük veya bozuk ortamları mizah gücüyle belli bir dengeye getirebilirsiniz.

Kahve falında üniversiteye yerleşmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere yerleşmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına delalet eder.

Kahve falında köye yerleşmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka eve yerleşmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evine yerleşmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yurtdışına yerleşmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında yurda yerleşmek umutların yıkılacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir eve yerleşmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, arzuların gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir