AnaSayfa / Genel / Kahve falında köye yerleşmek

Kahve falında köye yerleşmek

Kahve falında köye yerleşmek ferahlık veren sözler duymaya, sıkıntılarının artacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında köye yerleşmek gördüyseniz:

  • Askıda bekleyen hukuki, resmi, maddi veya kurumsal evraklarınızın üzerinden geçmeniz daha anlamlı seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında köye yerleşmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir eve yerleşmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, içinin de rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir ülkeye yerleşmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında başka bir şehre yerleşmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında otele yerleşmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında yabancı ülkeye yerleşmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında bir eve yerleşmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni eve yerleşmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir