AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere yerleşmek

Kahve falında bir yere yerleşmek

Kahve falında bir yere yerleşmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında bir yere yerleşmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında bir yere yerleşmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Kahve falında başka bir eve yerleşmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, borçların sonlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında üniversiteye yerleşmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odaya yerleşmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında bir eve yerleşmek hasta olanın da iyileşeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve yerleşmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yurtdışına yerleşmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına inanılır.

Kahve falında yeni eve yerleşmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir