AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eve yerleşmek

Kahve falında bir eve yerleşmek

Kahve falında bir eve yerleşmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hakkını savunamayacağına yorulur.

Kahve falında bir eve yerleşmek gördüyseniz:

  • Sabrınız azaldığında öfkenizin artmasını engelleyemiyorsunuz.

Kahve falında başka eve yerleşmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında bir eve yerleşmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve yerleşmek rızkının da genişleyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni eve yerleşmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir eve yerleşmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere yerleşmek yanlış seçimler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkeye yerleşmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yurtdışına yerleşmek yeni mallara sahip olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir