AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evine yerleşmek

Kahve falında başkasının evine yerleşmek

Kahve falında başkasının evine yerleşmek kısmetlerinin bollaşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evine yerleşmek gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Kahve falında başkasının evine yerleşmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odaya yerleşmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında otele yerleşmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir ülkeye yerleşmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir eve yerleşmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında amerikaya yerleşmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında köye yerleşmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni eve yerleşmek fal sahibinin fakirleşeceğine, önemli yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir