AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka eve yerleşmek

Kahve falında başka eve yerleşmek

Kahve falında başka eve yerleşmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, masa başı bir işe girileceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka eve yerleşmek gördüyseniz:

  • Kriz zamanlarında akıl danışmak için zaman kaybetmeden kendi içinizden gelen yolu tercih etmelisiniz.

Kahve falında başka eve yerleşmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir eve yerleşmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkeye yerleşmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına işarettir.

Kahve falında başka bir şehre yerleşmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve yerleşmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni eve yerleşmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında bir eve yerleşmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına tabir olunur.

Kahve falında amerikaya yerleşmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir