AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda yüksek puan almak

Kahve falında sınavda yüksek puan almak

Kahve falında sınavda yüksek puan almak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalettir.

Kahve falında sınavda yüksek puan almak gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak zorlukların giderileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek puan almak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek dualarından hayır görmeyeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında sınav puanını görmek kafasının sakinleşeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir