AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yetkili bir göreve atanacağına, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını gördüyseniz:

  • Geleceğiniz açısından istikrar yakalamak için daha az harcamalısınız.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek işlerin çok iyiye gideceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına yorulur.

Kahve falında sınavda yüksek puan almak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine inanılır.

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, endişelerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan puan aldığını görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir