AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite puanını görmek

Kahve falında üniversite puanını görmek

Kahve falında üniversite puanını görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işaret eder.

Kahve falında üniversite puanını gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Kahve falında üniversite puanını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, en pahalı evlerde oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iyi bir puan aldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında puan almak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir puan almak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına delalet eder.

Kahve falında sınav puanı görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir